Comenzile primite in 29 aprilie dupa ora 14, vor fi expediate incepand cu 7 mai.
Va dorim sarbatori fericite!

Livrare rapidă, GRATUIT la comenzi peste 150LEI

100% produse vegane

-15% pentru abonarea la newsletter

Brandul tău
vegan tradițional
românesc.

OUR STORY

iezeress este o afacere de familie fondată în 2002, pentru care viitorul sustenabil, bunăstarea propriilor angajați și oferirea produselor la cea mai înaltă calitate reprezintă valorile fundamentale.

Ne inspiră povestea „Jack și vrejul de fasole”: un bob mic poate crea o schimbare mare, fiecare pas mic poate aduce o schimbare importantă. Pornind de la dorința noastră de a face din mâncarea vegană o alegere zilnică, accesibilă tuturor, apelăm la o poveste din copilărie, într-un stil actual. Multe gusturi pe care le știm din copilărie se regăsesc în gama produselor iezeress.

Ne aducem aminte de aceste gusturi, în timp ce facem un pas către o viață mai sănătoasă, mai sustenabilă.

iezeress îți permite să mănânci mai sănătos
și este “prietenul” care te ajută cu alegerile tale.

OUR VISION

Împreună contribuim la
un viitor mai sustenabil!

A consuma alimente vegane înseamnă pentru noi în primul rând dorința de a lua decizii mai bune, în fiecare zi. Construim împreună un viitor mai bun, ajutandu-va in luarea acestor decizii zilnice, prin alimente vegane accesibile tuturor. Suntem implicați în găsirea unor soluții mai bune atât pentru sănătatea noastră,
cât și pentru întreaga planetă. Suntem convinși că fiecare pas pe care-l facem ca indivizi poate avea un impact pozitiv asupra întregii lumi.

OUR MISSION

Misiunea noastră este să vă oferim un stil de viață mai simplu și mai sănătos, prin crearea unui regim alimentar vegan accesibil tuturor.

Produsele iezeress oferă o varietate largă de alternative vegane ale celor mai populare produse tradiționale. Produsele noastre sunt bazate exclusiv pe plante (soia, cocos, iar în viitor plănuim și introducerea altor ingrediente de bază). Alegerea acestor alimente produse local reduce semnificativ amprenta noastră ecologică. Principala noastră misiune este să le facem accesibile unui public
cât mai larg.

CONTACTEAZĂ-NE

Așteptăm cu drag să ne contactezi pentru orice ai nevoie 🙂